Få 25 free spins i frisnurrsturnering hos Paf

Helgen ligger framför oss och eftersom det verkar blir riktigt kallt i hela landet känns det betydligt bättre att bänka sig framför datorn än att gå ut och frysa. Passa på att tjäna free spins genom att delta i Paf Frisnurrsturnering under helgen. Turneringen drar igång kl 00:00 lördag 4 februari och pågår till kl 22:59 söndag 5 februari. Du tjänar 25 frisnurr på Fruit Case bara genom att delta i tävlingen och spela 20 spelrundor med minsta insats 1 euro per runda. Dessutom kan du vinna 200 kr genom att hamna överst på leaderboarden i tävlingen.

Gör så här om du vill delta i Paf freespinsturnering:

* Spela minst 20 rundor på spelautomaten Fruit Case som får du 25 frisnurr.
* Frisnurren kan du hämta från kl 09:00 på måndag den 6 februari.
* Den som spelar de bästa 20 spelrundorna i en följd (sett till nettovinsten) vinner turneringen och får 200 euro insatt på sitt konto.

Vinn en Nokia Lumia 800

Hos Paf kan man ständigt delta i rolig och spännande tävlingar med fantastiska priser. Förutom frisnurrsturnering pågår också den här helgen en tävling där du kan vinna den Nya Nokia Lumia Windows Phone. För att vara med i utlottningen av 4 Nokia Lumia 800 Windows Phone behöver du bara spela Cash & Carry för 5 euro under perioden 2-13 februari.

Gör så här om du vill delta i utlottningen av Nokia Lumia 800

* Du måste anmäla dig till tävlingen genom att fyll i ditt namn och e-postadress.
* Spela på Cash & Carry för minst 5 euro mellan den 2-13 februari 2012.
* Blir du en av de 4 lyckliga som vinner kommer du att meddelas via e-post under vecka 7.

Previous post:

Next post: